Contact met Surfclub Gooimeer

Wanneer je een vraag aan ons hebt kun je contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Houd er rekening mee dat we een vereniging zijn die op vrijwilligers draait. Hierdoor kan het soms een aantal dagen duren voordat je een reactie ontvangt.

Tip: Kijk voordat je het formulier invult even naar de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Wellicht staat het antwoord daar al bij!

  Het clubgebouw van Surfclub Gooimeer kun je vinden op het volgende adres:

  Recreatieterrein Gooierhoofd
  Zuiderzee 63
  1271 ER Huizen

  Wil je ons post sturen dan moet je gebruik maken van ons postadres:

  Surfclub Gooimeer
  Postbus 1212
  1270 BE Huizen

  Wil je ons telefonisch bereiken dan kun je contact opnemen met onze secretaris op 06 46 266 353.

  Veel gestelde vragen

  De onderstaande vragen worden vaak aan ons gesteld. Klik op de vraag om het antwoord te zien!

  Nee, wij verhuren geen surfspullen. Tijdens de surfcursus is het gebruikt van het lesmateriaal inbegrepen en het is niet mogelijk om dit materiaal los te huren.

  Dit is in bepaalde gevallen mogelijk maar vaak lastig in verband met de bezetting van onze instructeurs en vrijwilligers.

  Surfen is natuurlijk veel te leuk om mee te stoppen nadat je de basis hebt geleerd. Ook vergt het veel oefening om de sport echt onder de knie te krijgen, dus dat moet je zeker gaan doen na afloop van de cursus. Dat kan bij Surfclub Gooimeer. Daarnaast zijn wij als vereniging niet een commerciële partij die surflessen ‘verkoopt’. Door het op deze manier aan te bieden kunnen we enerzijds een goede cursus bieden met goed opgeleide instructeurs en anderzijds jou echt laten kennismaken met de windsurfsport.

  Ja, de tarieven zijn per kalenderjaar. Ook als je later in het jaar lid wordt moet je voor het hele kalenderjaar betalen. Dit komt doordat we zijn aangesloten bij het Watersportverbond en een deel van de contributie hieraan besteed wordt. Vanaf 1 september geldt er een kortingregeling. Zie hiervoor het overzicht van kosten. 

  Bij voorkeur neem je contact met ons op via het contactformulier. Mocht je toch een vraag hebben die je liever per telefoon stelt, dan kun je contact opnemen met onze secretaris Remco op het telefoonnummer 06 46 266 353.  

  We vinden het heel jammer als je jouw lidmaatschap opzegt. Mocht je dit echt willen doen dan kun je dit via het contactformulier aanvragen en dan zorgen we dat de ledenadministratie contact met je opneemt om je opzegging te verwerken.

  Let er op dat je het lidmaatschap opzegt voor 1 november van het lopende kalenderjaar

  Het clubgebouw is te huren voor zakelijke activiteiten, zoals het houden van ledenvergaderingen van een vereniging van eigenaren of als vergaderruimte voor clubs. Neem contact met ons op via het contactformulier voor de mogelijkheden.